Forever Macedonia
macedonia.ucoz.com
Thursday, 2018-11-15, 8:41 PM
Дома | Профил  | Log In Welcome Guest | RSS

Мени
Section categories
    
    
    
    
Channel categories
    
    
Анкета
Оценнка за мојкот сајт
Вкупно одговори: 257
Chat macedonia
Статистика

Total online: 1
Guests: 1
Users: 0
Home » Video » Комитски

В Македонија глас се слуша

Views: 1 Added by: macedonia macedonia 
Entry description:

В Македонија глас се слуша - во исполнение на групата „Конак"

Ај, в Македонија глас се слуша
од нејзини синови,
ај, в Македонија глас се слуша
од нејзини синови.
Ај, душманите побеснале,
колат, бесат сè наред,
ај, душманите побеснале,
колат, бесат сè наред.

Ај, вие, браќа Македонци,
вие славни јунаци,
алово знаме да развејме
над македонски долини.
Ај на знаме е напишано
- слобода или смрт,
ај на знаме е напишано
- слобода или смрт.

Ај, нека слушне и Европа,
народот се разбуди,
ај, нека слушне и Европа,
народот се разбуди.
Ај, Македонец не се плаши
од душмански јатаган,
ај, како лавот тој се фрла
среде војска и јатаган,
ај, како лавот тој се фрла
среде војска и јатаган.

Language: makedonija
Логирај се
Кредит
Your shopping cart is empty
Пребарубач
Пријатели
 • uCoz Community
 • uCoz Manual
 • Video Tutorials
 • Official Template Store
 • Best uCoz Websites
 • mreza.mk
 • kurir.mk
 • sitel.mk
 • republika.mk
 • skopjeairporttaxi.com.mk

 • Мрежа - Медиа © 2002 - 2018
  www.mreza.mk